Prepress4u, hart voor de Zaanstreek

Als digitaal drukker en printer in de Zaanstreek, steunen we sommige goede doelen, instellingen en stichtingen in deze regio. En behalve dat geven we ze ook graag wat extra aandacht. Zoals hier op onze site:

Ambassadeur van ‘Zaan aan de Wandel’

Een echt Zaans evenement waarbij geld wordt ingezameld voor de strijd tegen borstkanker. Dit event is in 2011 gestart en elk jaar wordt het grootser en zijn er meer deelnemers aan deze gezellige wandeltocht door de mooie Zaanstreek. Prepress4u is vanaf het begin betrokken en steunt de stichting met onder meer print in diverse varianten.

 

 

Officieel sponsor van “Het BeterBoek” voor de kinderafdeling van het Zaans Medisch Centrum

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Zaans Medisch Centrum.
Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis “Het BeterBoek” van Bureau Méteau uitgereikt!

Sponsor van:

• Bus van Odion
• Hazeskoor ‘Gewoon Hazes’
• Acrogym Lycurgus Hygiea
WSV Voetbalclub en Voetbalschool