Grafische diensten

Voor al uw digitaal druk- en printwerk staan Marco en Peter van prepress4u voor u klaar. Met hoge kwaliteit en verrassend snel in grote én kleine oplages. Aan het Krommenieërpad in Wormerveer staan wij u te woord én realiseren zelf al uw drukwerk. U kunt in ieder geval voor de volgende grafische diensten bij ons terecht (maar eigenlijk is vrijwel alles mogelijk):

Digitaal drukwerk & Printen

Grote en kleine oplages op elk soort papier. En altijd van uitstekende kwaliteit door onze persoonlijke aandacht. Met digitaal drukwerk heeft u veel mogelijkheden en is het snel geleverd voor een betaalbaar tarief.

Grafische afwerking

Van snijden en nieten tot lamineren en meer… Wij verzorgen de grafische afwerking van uw digitale drukwerk persoonlijk.

Groot formaat printen

Ook bij drukwerk van groot formaat hebben wij aandacht voor de kleinste details. Zoals voor outdoor advertising, POS-materiaal en banners met rvs-ogen.

Specials in drukwerk

Voor alles wat niet standaard is; van witte en transparante inkt, stickers in aparte vormen, maatwerk in relatiegeschenken. Bedenk het of wens het, en wij realiseren het!

Meer met drukwerk?

Eigenlijk is alles mogelijk qua drukwerk in onze zaak in Wormerveer. En als we het echt niet hier zelf kunnen maken, dan weten we waar het wel kan. Wilt u meer weten of eens kennismaken? U bent welkom in onze zaak aan het Krommenieërpad in Wormerveer.