Specials in drukwerk

Wilt u iets anders in drukwerk, iets wat niet standaard te krijgen is? Zoals witte of transparante inkt in drukwerk? Stickers met een aparte vorm of voor op de auto? Of maatwerk in relatiegeschenken? Wij maken het. In opdracht of in samenwerking. Want ook als u niet precies weet wat u wilt, kunt u bij ons terecht.

Eindeloze mogelijkheden en ideeën

Vaak is er een globaal idee, iets van ‘ongeveer zo, maar dan anders’…. Heeft u ook zo’n idee, of zoekt u nog naar wat u kunt doen om op te vallen bij uw relaties, klanten of leveranciers? Laat ons dan meedenken. De mogelijkheden met drukwerk zijn eindeloos, en dat geldt ook voor onze creatieve invallen.

Voor elke printoplossing

Van mokken en muismatten, t-shirts en opvallende visitekaartjes tot unieke afwerkingen in print, speciale snijtechnieken en contourgesneden stickers. En voor dat ene idee dat nu nog niet bedacht is. Voor elke printoplossing van uitstekende kwaliteit kiest u voor prepress4u.

Witte en transparante inkt voor drukwerk met indruk

Wie indruk wilt maken hoeft niet altijd voor opvallende kleuren te kiezen. Juist met witte of zelfs transparante inkt maken we bijzonder drukwerk. Zoals verpakkingen waar met transparante inkt het logo of een symbool in verwerkt is. Of uitnodigingen op ruw karton met witte inkt voor een eigentijdse uitstraling met retrolook. Hadden we al gezegd dat alles mogelijk is?

Voor alle drukwerkmogelijkheden binnen uw budget

De mogelijkheden met drukwerk gaan bij ons buiten alle gebaande kaders, maar ze blijven wel binnen uw budget. Wilt u iets aparts, iets waar u mee opvalt en waarbij u in het ontwerp en de productie wel kunt rekenen op kwaliteit en een strakke planning? Kom dan eens bij ons langs. Want ook deze speciale opdrachten regelen wij vanzelfsprekend goed voor u. En als u wilt, kunt u de betaling gewoon per pin voldoen.