Digitaal drukwerk & Printen

Snel iets laten printen wat er echt goed uitziet? Drukwerk nodig maar niet in een grote oplage? Of uw drukwerk laten personaliseren? Dan kiest u voor digitaal drukwerk van prepress4u. Van kleine tot grote formaten, in kleine of grote aantallen en op vrijwel elk soort papier. Met digitaal drukwerk printen we eigenlijk alles wat u wenst, tegen een heel betaalbaar tarief.

Kleine en grote oplages in drukwerk

Waar bij het oorspronkelijke drukwerk vooral grote aantallen nodig waren vanwege de hoge opstartkosten, is digitaal drukwerk al geschikt voor oplages vanaf enkele stuks. Of dat nu op A0-formaat is of juist heel veel kleine stickertjes op een vel, u vraagt en wij laten onze machines draaien.

Op elk soort papier

Wilt u uw klanten verrassen met een bijzondere uitnodiging op karton, ribbelpapier of gesatineerd papier? Of juist een grote foto haarscherp laten afdrukken op canvas? In onze drukkerij aan het Krommenieërpad in Wormerveer maken we het voor u, op elk soort papier.

Enkel kwaliteit

Wij werken veel voor en met reclamebureaus en ontwerpstudio’s en printen de bestanden die we aangeleverd krijgen. Toch doen we dat niet klakkeloos. Onze kwaliteitsnorm is bijzonder hoog en die maatstaf hanteren we ook voor wat we aangeleverd krijgen. Denken wij dat het scherper kan, met meer contrast of met meer of minder licht? Dan passen we de instellingen van de machines aan of bewerken het bestand. Zodat u uiteindelijk het bestand krijgt dat echt goed is, want pas dan is het goed genoeg voor ons.

Korte levertijd en snelle service

Digitaal drukwerk staat bekend om z’n korte levertijd maar wij verrassen u met nog snellere service. Heeft u spoed met een grote bestelling? Wij zetten alles in het werk om het voor u te realiseren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het digitale drukwerk dat wij voor u kunnen leveren? Vraag het ons dan gerust. Loop eens langs in onze zaak in Wormerveer of neem contact op.