Prepress4u, grafisch dienstverlener in Wormerveer

Prepress4u, grafisch dienstverlener, ook wel gewoon Marco en Peter als u ons eenmaal kent. Wij printen en drukken. En als het nodig is, verzorgen we ook de opmaak, DTP en afwerking van al uw grafische producten. Dat doen we allemaal zelf in onze zaak in Wormerveer. Met uitstekende apparatuur, bijzonder veel vakkennis en aandacht voor u én de kleinste details. Zodat we snel zijn en kwaliteit leveren. Gewoon altijd, want dat vinden wij normaal.

Digitaal drukwerk en printen

Voor digitaal drukwerk en opdrachten in printen kunt u bij ons terecht, al jarenlang. Sinds 2007 zitten we in dit pand aan het Krommenieërpad in Wormerveer. Het pand waar eerst de drukkerij van onze vader zat. Het grafische zit ons dan ook al van jongs af aan in het bloed. Met allebei een grafische opleiding en diverse banen in de grafische industrie waarbij we vaak hebben samengewerkt. Samen een zaak in digitaal drukwerk was dus eigenlijk een logische stap.

Beste kwaliteit

Sinds de start houden we ons bezig met digitaal druk- en printwerk. We weten wat de mogelijkheden zijn en hoe we het resultaat kunnen verbeteren. Daarbij zoeken we vaak de grenzen van de technische mogelijkheden op. Wij willen de beste kwaliteit blijven leveren en passen de instellingen van onze machines dus altijd aan. Uw drukwerk geprint naar onze kwaliteitseisen en volgens uw planning. Daar mag u op rekenen.

Ook handig met DTP en vormgeving

Behalve dat we alles weten van onze apparatuur, weten we ook heel veel van DTP en vormgeving. Wordt een bestand niet goed aangeleverd, dan passen wij het aan. Dat gebeurt gewoon achter de schermen zonder dat we u daarmee lastig vallen.

Drukker en printer voor de hele Zaanstreek

Voor bedrijven en particulieren uit de gehele Zaanstreek zijn wij de drukker en printer. Lekker dichtbij, makkelijk op te halen en altijd bereikbaar voor vragen of overleg.

Hart voor de Zaanstreek

Ook steunen we sommige goede doelen, instellingen en stichtingen in onze regio. Klik hier voor een overzicht van onze sponsoractiviteiten.

Meer weten of kennismaken?

Kwaliteit en snelheid, dat is in het kort wat u mag verwachten als u uw druk- en printwerk door ons laat uitvoeren. Wilt u daar meer over weten? Of het zelf eens ervaren? Kom dan langs in Wormerveer of geef uw opdracht aan ons door. U krijgt altijd eerst een vrijblijvende offerte. En betalen, dat kan zowel per pin als op factuur.