Bouwtekeningen printen of scannen
bij prepress4u in Wormerveer

Wilt u een grote bouwtekening laten printen of juist scannen? Mail of breng het naar ons. In onze drukkerij in Wormerveer staat alle apparatuur klaar om het uitstekend en snel uit te voeren. Handig voor elke architect, elk bouwbedrijf, werkvoorbereider of particulier in de regio Zaanstreek én daarbuiten!

Bouwtekeningen printen…

Heeft u een bouwtekening digitaal die u ook gewoon op papier wilt? Mail ons dan het bestand en vertel wat uw wensen zijn. Of het nu zwart-wit of in kleur geprint moet worden, slechts een keer of wel vijftig keer, wij regelen het voor u.

of bestaande bouwtekeningen scannen

Bij bestaande bouwtekeningen is het vaak handiger om deze ook digitaal te bezitten. Vandaar dat wij ook bouwtekeningen scannen naar pdf-bestanden. Dat bewaart een stuk makkelijker dan al die grote vellen!

Enkel kwaliteit, zowel in prints als in scans

De details op bouwtekeningen die architecten of de bouwbedrijven aanbrengen, zijn vanzelfsprekend essentieel. Hoe klein het ook is, dankzij onze eersteklas apparatuur én enorme vakkennis weten we hoe we al die details goed moeten verwerken en leveren we enkel prima kwaliteit. Of dat nu in een geprinte of in gescande versie is.

Bouwtekeningen op A0 of groter en in zwart-wit of kleur

Of u nu formaat A0 wenst of nog groter, wij printen de bouwtekeningen in elk mogelijk formaat, zowel in kleur als zwart-wit. En heeft u nog bijzondere wensen omtrent de afwerking, dan hoeft u ons dat maar te vertellen. In onze zaak staan tenslotte alle mogelijkheden tot onze, en dus ook tot uw, beschikking.

Vanuit Wormerveer voor de gehele Zaanstreek

Vanuit Wormerveer bedienen we talloze klanten in en rond de Zaanstreek. En als u wilt, ook u! Met elke bouwtekening, op papier of digitaal, bent u welkom in onze zaak aan het Krommenieërpad in Wormerveer. Bel of mail ons gewoon even en dan bespreken we snel hoe we ook u kunnen helpen. En betalen, dat kan zowel per pin als op factuur.